onsdag 28. april 2010

Konfirmasjonskort til jente


Dagens konfirmasjonskort er et bestillingskort fra jobben.
Bakgrunnspapiret er fra Prima, med sommerfugler på som dessverre har forsvunnet litt. Blomster fra Prima og Wild Orchid Crafts, bånd fra Kuttut.

Litt mer detaljer.


Innsiden, med egendesignet pengelomme;)

Eske til konfirmant


Har laget en enkel gaveeske til en konfirmant i familien. Papiret til esken har jeg kjøpt på Nille, blomstene er noe fra Papirloftet, og noe fra Wild orchid crafts. Stempelet er fra Ladybug and friends og swirlwen fra Prima.


Det blir litt konfirmantkort for tiden, og en del som jeg leverer til sjokoladebutikken
Choc O Plaisir - det blir mest småkort og tags dit.
Ha en fin dag!

lørdag 24. april 2010

Vil bare minne dere på candyen....

God morgen alle sammen - sola er i ferd med å stå opp, og det ser absolutt ut til å bli en herlig lørdag.
Vil bare minne om candyen jeg har gående - bare å melde seg på - bruk det innlegget som er lenger ned på siden ;)
Kanskje jeg runder 6000 treff før den er over?
God helg!

onsdag 21. april 2010

Bursdagskort til mine foreldre som fyller 85


Min mor fyller 85 år i morgen og min far i juni. Vi feirer de samtidig, og min oppgave ble å lage et kort til de. Jeg er temmelig sikker på at det ikke er særlig mye blogging der i huset, så jeg kan nok trygt vise dere kortet jeg har laget.
Ha en "hærlig" vårdag alle sammen!



søndag 11. april 2010

To enkle herrekort


I dag har jeg laget to veldig enkle herrekort som jeg skal levere til en sjokoladebutikk som heter Choc O Plaisir. Der har de mye godt.....

fredag 9. april 2010

Over 5000 treff feires med en liten candy


Siden jeg nå har passert godt og vel 5000 treff her i bloggen min, har jeg plukket sammen litt "småtteri" og laget en candy som jeg med glede sender til en heldig vinner.
Det du må gjøre for å ha en mulighet til å vinne dette er:

1. Legg igjen en kommentar under innlegget her. Har du ikke blogg må du legge igjen en epost adresse slik at jeg kan nå deg.
2. Skriv et innlegg med bilde og link hit i bloggen din slik at flest mulig får mulighet til å være med. (Sidemenyen er også ok)
3. Legg deg til som følger av bloggen min om du ikke er det fra før.

Frist for å være med i trekningen blir 1. mai utpå kvelden - etter at vi er ferdig med å feire yngstemann sin 16 årsdag og Pusi sin 7 årsdag:)

Ha en riktig god helg alle sammen!

tirsdag 6. april 2010

Konfirmasjonskort til gutt


Har prøvd meg på et såkalt dresskort. Fant malen hos Maya. Plundret litt før jeg fikk alt til å stemme, men likte veldig godt "konseptet", så jeg kommer nok til å prøve meg på flere av denne sorten. Har for det meste brukt rester fra fjorårets konfirmasjonskort.


Laget til en holder for pengegave inni.


...og slik ser det ut på framsiden :)

fredag 2. april 2010

Gjenbruk av embalasje


Denne gangen har jeg pyntet en plastsylinder som jeg tror det har vært primablomster i. Har brukt papir fra en ukjent forhandler, eyelets fra Kort og godt, blomster og bånd fra Wildorchidcraft og charms fra Kuttut. Swirlen er ukjent og spennen er fra Wildorchid.


Fortsatt god påske til alle!

torsdag 1. april 2010

Koselig award fra Marianne

Tusen takk til Marianne som har sendt meg denne koslige awarden. Teksten betyr: "Dette er en blogg med sjarm" - og det er jo fint at andre synest ;)
Jeg skal gi den videre til 12 andre sjarmerende blogger - da blir det jo selvsagt tilbake til Marianne, Torill(screppa)er selvskreven , Nina i Paradiset, Anita(ellemeller), Monica(shage), Randi(kvit rose), Jannhild, Kari, Hege-Annie, Angella, Bodil og til Gro.
God påske til alle kjente og ukjente!