mandag 25. april 2011

Scrappekammeret utfordring #29

Har laget et kjolekort også, og det legger jeg inn på Scrappekammeret sin utfordring #29 - alt er tillatt!
Basen til dette kortet er kjøpt på en lokal fotobutikk, mønsterpapiret er fra Inkido. Blomstene fra WoC, halvperlene fra Storyteller. Båndet er fra Singapore. Tekststempelet fra Kreativ hobby.

søndag 24. april 2011

Lommebok-kort

Har laget enda et konfirmasjonskort til gutt som jeg vil ha med på Nordsalten Hobbyklubb sin utfordring #28 - konfirmasjon.

Her har jeg laget et lommebokkort som også egner seg veldig godt til gutt. Har brukt svart og hvit bazzill, liten bit med mønsterpapir fra K-M K, kjede fra Kort og Godt, metallpynt fra Nille, de fleste stempel fra Kreativ Hobby.

Nå har sola tatt seg en pause her hos meg, så da får jeg gjort litt på loftet i steden for å "slikke sol" - det var deilig så lenge det varte:)

Konfirmasjonskort til gutt

Har laget et "dresskort", som vel er et typisk guttekort:)

Materiallisten er ikke så veldig lang til dette kortet; svart og hvit bazzill, mønsterpapir fra Karen Marie Klip, slipspynt fra WoC og knapper fra Kort og Godt. Silkebånd fra en lokal stoffbutikk.

Ha en fortsatt fin påskehelg!

lørdag 16. april 2011

Sukkersøtt #121


Har laget dette egget til Sukkersøtt #121 - som ganske enkelt lød; EGG.

Egget kjøpte jeg for hele 1,- på Nille:) Båndet rundt kanten har jeg fått tilsendt fra Singapore. Det aller meste av blomstene kommer fra WoC, det gjør halvperlene også.

Legger dette egget inn på "Vintage udfordringen #20" også som har tema "Lag et påskeprosjekt".


Ha en fortsatt fin palmehelg - og GOD PÅSKE!


mandag 11. april 2011

Til konfirmanten

Har laget en liten gavepose etter "oppskrift" i "Ett trykk" nr. 2/11. Mønsterpapir og kjede fra Kort og Godt, blomster og halvperler fra WoC, hjertet er stanset ut fra en "Nellie Snellen" dies (som kom i posten i dag:)) på hvit bazzill, sløyfen kommer fra Singapore.

Et bittelite kort til en liten hilsen som passer i bunnen.
Legger dette kortet/gaveposen inn som bidrag til Scrapperiket sin utfordring 24 - Metall.
Ikke så veldig mye metall her, men bittelitt teller vel også - slik som kjedet:)

Ha en fin, kreativ og vårlig uke:)

onsdag 6. april 2011

Et par påskeegg til Påske-extra del 2 hos Thats just so cute

Har laget noen påskeegg i år også, noen har jeg levert til sjokoladebutikken som selger noe av det jeg lager, og noen er på bestilling.
Eggene har jeg kjøpt gjennom barnehagen der jeg jobber, og de er malt med hvit akrylmaling. Bildene har jeg henta fra bildemappen jeg har på pc'en, bånd og blonder kommer for det meste fra Singapore :), fjærene er også kjøpt gjennom jobben. Hjertene og halvperlene er fra WoC.
Legger disse påskeeggene inn på utfordringen hos Thats just so cute - påske-extra del 2