søndag 12. september 2010

Jammen en stund siden sist nå....


....men nå har jeg så smått kommet i gang igjen. Har brukt en stor del av søndagen på loftet og fått gjort en del.
Jeg starta med dette kortet som er til ei kusine som fyller rundt år, et bestillingskort fra min mor faktisk...og slik ble det:Så skal jeg levere litt til sjokoladebutikken her Choc O Plaisir, for der går visst kortene unna ;)
Tenkte å utvide repotoaret mitt der litt, så derfor har jeg laget dette bryllupskortet som de kan få selge der. Bryllupssesongen er vel på hell, men man vet aldri.....


Så har jeg laget disse 10x10 korta, det er noe som går unna. Artig at jeg har funnet et sjokoladerelatert motiv også et eller annet sted på nettet...

Tags er også populært til sjokolade, sikkert fordi det er så greit å knytte på en liten eske med deilig sjokolade:) Disse tagene har jeg laget med Spellbinders.


Denne posen laget jeg for noen dager siden på bestilling fra en kollega. Ho skulle bruke denne posen til å legge en eske med sjokolade fra Choc O Plaisir oppi:)


Jeg har blitt farmor siden sist jeg var her inn også - det er stort kan dere tro:) For 4 uker siden kom lille nydelige Leander til verden. Han kom 6 uker før termin, men etter 2 1/2 uke fikk han reise hjem og alt er bare bra - han spiser masse og legger på seg. Heldigvis bor de ganske nært, så jeg kan reise på besøk når koselysten blir for stor. Jeg gleder meg til å følge han videre i livet:)


Ha en fin uke alle sammen!

2 kommentarer:

 1. Hei Marit!
  Kjempenydelige kort, tags og gavepose!!!
  Du e so utrulig dyktig og flink!!!
  Og sååå nydelig Leander er, en skjønn liten prins!
  Ha en kjempefin dag!:)<3
  Klem Line

  SvarSlett
 2. Jammen er du produktiv når du først kommer i gang igjen, eller kanskje et bare var bloggen som fikk en pause ? Kjempeflott alt du har laget, spesielt den vakre unge helt nederst (om ikke du har laget ham, så kan du vel få litt av æren) !

  SvarSlett