mandag 7. januar 2013

Ferietur til Singapore

 Bånd - bånd - bånd i all verdens farger og kvaliteter...
Valgets kvaler......
Om det ble med noe hjem...... JA masse!
 Det ble mer enn en tur hit altså.....
 Det ble tid til litt avslapping også....
 Et obligatorisk besøk på Raffles Hotell .....
 Det mest spesielle juletreet jeg har sett....
 Grei utsikt fra 63. etasje.... med lasershow!

En fantastisk ferie full av inntrykk og opplevelser. Jeg var på besøk hos en niese som har bodd der i 2 1/2 år - og er dermed godt kjent. Vi var rundt både hit og dit, og gikk oss rett og slett på mye interessant for en scrapper/kortlager. 
Hadde det vært bedre plass i kofferten, så hadde det blitt knapt med penger igjen på kontoen - jeg måtte altså bare begrense meg, men det var ikke lett.
Flott by, ren og velstelt, masse folk og masse trafikk, men relativt oversiktlig - og jeg reiser gjerne tilbake - 30 grader hele tiden, litt regn og høy fuktighet, men en venner seg til det meste :)

4 kommentarer:

 1. Godt nytt år, Marit !
  Flotte bilder fra en flott plass :-) Hvor fant du den bånd-butikken ? Har aldri fått sjekket ut scrappebutikker når jeg har vært i Singapore, så det kan jo være kjekt å vite til neste tur :-)
  Mvh
  Turid

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Den fant jeg - eller den var jo funnet fra før - i Little India. Muligens i Arab street... Mener vi gikk av taxien ved Fica - en svensk kafè - så fulgte vi gata oppover et lite stykke, en relativt butikk...men en ser hva som er inni..

   Slett
 2. Å hildrande du! Gjeng det ann å velge i slike mengder? Hadde flippa ut eg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var ikkje lett nei... skulle så gjerne hatt litt av alt veit du...

   Slett